Beste gemeenteleden,

We willen u even een update geven van het Dabarwerk, waar wij als gemeente aan meewerken.

Doordat recreatiewerk op camping Molenwaard niet meer mogelijk is zoals we dat gewend waren, hebben we nu in samenwerking met het landelijk Dabar een nieuwe opzet uitgewerkt.

We willen deze zomer 4 weken lang elke week 8 a 10 gezinnen, die zich dit financieel niet kunnen veroorloven, een vakantie aanbieden op onze tijdelijke pop-up camping in Oud Alblas.

Wij hebben u daar als gemeente ook bij nodig.

In de komende weken zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en hulpvragen.

Caravans, vouwwagens en tenten
Beste gemeenteleden, wij zijn voor onze pop-up camping nog op zoek naar caravans en/of vouwwagens. Ook een grote tent zou kunnen maar we zitten op een weiland, en dat is dus niet zo’n heel vlak terrein. Dus heeft u een caravan of vouwwagen of grote tent, die u ons 5 weken (11 Juli t/m 16 Aug) wilt uitlenen, wilt u dan contact met mij opnemen?

Teamleden Dabar
Ben je tussen de 17 en 25 jaar, en lijkt het je leuk om met leeftijdsgenoten een recreatieprogramma op onze kleine camping in Oud-Alblas te verzorgen, geef je dan snel op.

Van 16 Juli t/m 13 Augustus is onze camping open. Heb je 1 of misschien wel 2 weken tijd om met je Dabar-team de jongeren van de camping een leuke vakantie te bezorgen, geef je dan snel op.

Stuur een berichtje naar mij:
Theo Terlouw
Kerkhoflaan 17
Fam.terlouw1999@gmail.com 
0653527393