Zaterdag 9 september 2017, Women walk for Women, 10 kilometer omgeving Giessenburg, weersverwachting: er kunnen enkele fikse buien vallen.
“Hoe was die wandeling eigenlijk zaterdag? Voor vervolgde christenvrouwen in India was het toch?”
Ja, het was echt een hele mooie ervaring! We hebben een prachtige route gelopen, het was een hele bijzondere sfeer met 28 vrouwen tussen de 8 en 70+, het was super georganiseerd!
Er was ruimte voor goede gesprekken, ruimte voor de vrouwen waar we voor liepen door middel van gebedskaarten en het verhaal van iemand die een aantal van deze vrouwen had ontmoet en hierover vertelde, er was ruimte voor een ijsje en ruimte om te schuilen voor de regen, ruimte voor plezier en ruimte om paraplu’s en regencapes te delen en tot slot ruimte voor een verrukkelijke high-tea. De regen was zeker geen spelbreker, eigenlijk leverde het vooral nog meer het besef op hoe goed wij het hier hebben, dat wandelen in de regen niets is vergeleken bij het vervolgd worden voor je geloof.

Enorm dankbaar waren we dan ook dat er €4500,- naar Open Doors mocht worden overgedragen om de vrouwen in India te helpen!

Na afloop ging iedereen weer verder op weg, ons normale leven in, rijk en vrij, met in gedachten die vrouwen in India.
Dan zingen we in gedachten ‘We gaan op weg, met brandend hart, met een gebed, bij elke stap…’ want bidden helpt!