Aanstaande zaterdag 15 juli gaan we weer met 62 jongeren en 11 leiding naar Bladel. We hopen van 15 t/m 22 juli weer een mooi kamp met elkaar te beleven.

Alle gulle gevers van de Stoepje zegels, kaasmunten, Albert Heijn zegels en Grijntjes bedankt! Dankzij jullie kunnen wij weer genieten van o.a. kaas en brood!

Het thema van deze week is Beestenbende. Naast de bere-gezelligheid gaan we ook weer heel veel leuke activiteiten doen zoals spellen, sporten en zwemmen. Ook zullen we met het geloof bezig zijn; nadenken over Bijbelverhalen, samen bidden en zingen. Het thema van de Bijbelstudies dit jaar is de Bergrede. Op een berg, met uitzicht over het Meer van Galilea, sprak Jezus over het Koninkrijk van God. Het is de beroemdste speech aller tijden! Jezus legde praktische dingen op een hele nieuwe manier uit. Hij geeft hierin tips voor het leven met anderen en God. Wij zullen deze week naar verschillende delen van deze speech kijken en met elkaar erover discussiëren.

In Rusland zijn er miljoenen mensen die niets weten over Jezus, die het evangelie nog nooit gehoord hebben. Wij willen Russische Christenen helpen om aan deze mensen het evangelie te vertellen. De organisatie Friedensstimme helpt evangelisten in Rusland om het evangelie daar te verspreiden. Door de Bijbel te lezen kunnen mensen in Rusland dus in aanraking komen met het Christendom. Daarom zorgt Friedensstimme ervoor dat de evangelisten Russische Bijbels kunnen uitdelen aan de ongelovigen daar. Ook delen ze Russische Kinderbijbels uit, zodat ook kinderen tot geloof kunnen komen. Tijdens het kamp willen wij geld inzamelen voor Friedensstimme. Voor iedere €2,- kan er een Russische Kinderbijbel aangeschaft worden die door een evangelist uitgedeeld kan worden in Rusland. Zo kunnen er dus kinderen tot geloof komen! Het geld dat we tijdens de week ophalen met o.a. een collecte gaat naar de aankoop van Kinderbijbels voor Friedensstimme.

 

Wij kunnen niet wachten tot de week gaat beginnen!

 

Andries, Arjen, Erica, Gerard, Joop, Joyce, Laura, Maartje, Marjanne, Mirco, Onno