Namens de 4e Musketier organiseren we vanuit de 3 plaatselijke kerken in de komende tijd weer een aantal kampvuuravonden.

Op vrijdagavond 8 september met spreker Gerard Klijn, voor mannen.
Op zaterdagavond 25 november met spreker Bert Reinds, voor mannen en hun dochter.
Op zaterdagavond 13 januari met spreker Corjan Matsinger, voor mannen en hun zoon.
Op zaterdagavond 10 maart met spreker Arthur Scheffer, voor mannen.

Alle avonden zullen gehouden worden op dezelfde locatie:

Camping Slingeland
Slingelandseweg 13
3381KZ Giessenburg

Meer informatie is te vinden via de website https://kampvuur-avonden.nl/locaties/item/giessenburg

Voor de vader/dochter & zoon avonden is het de bedoeling dat vaders hun zoon of dochter meenemen of andersom 😉
Bij regen verhuizen we naar de grote schuur binnen.
Als je de avond bij wil wonen, dan vragen we je om wat mee te nemen voor in de fooipot ivm onkosten of vergoeding van de spreker(s).
Details van de avonden volgen via de nieuwsbrief of website van de kerk of kijk op www.kampvuur-avonden.nl
Bellen kan ook: 06-19871883 Ronald Overduin