Kerkdiensten:
We vinden het fijn om u te melden dat de eerste kerkdiensten in het kerkgebouw weer hebben kunnen plaatsvinden. Na de eerdere proefdiensten en bijzondere diensten zijn geregistreerde gemeenteleden uitgenodigd voor de avonddienst van 12 juli. Dit is prima verlopen.  

Voor jongeren onder de 18 is het niet nodig om in de kerk afstand te houden tot elkaar. Vanaf zondag 19 juli wordt tijdens de avonddiensten de galerij beschikbaar gesteld voor  jongeren onder de 18. Dus ging je altijd met je vrienden naar de kerk? Spreek weer met elkaar af en zoek je plekje weer op op de galerij! Registreren en aanmelden is hiervoor niet nodig. 

Vanaf 26 juli is ook de Rank weer beschikbaar om diensten te volgen. 

Wilt u hiervan gebruik maken en heeft u zich hiervoor al opgegeven, dan hoeft u niets te doen. U krijgt vanzelf een uitnodiging. Voor degenen die de Rank nog niet konden selecteren, graag eenmaal opnieuw inloggen op uw account en de Rankdienst alsnog aanvinken. 
Mocht u zich nog moeten opgeven/registeren: ga dan naar https://app.kerktijd.nl/member/register/3bb74be7-05b4-47e4-b93a-820174081b01

Voor iedereen geldt, u hoeft zich maar eenmalig te registreren. Bij voldoende plaatsen krijgt u elke keer opnieuw een uitnodiging. Bij elke uitnodiging kunt u het aantal gezinsleden aanpassen. 

Op de PKN site staat een rekenmethodiek online. Deze berekent het risico op verspreiding van eventuele besmettelijke lucht. Voor het volume van onze kerk staan de lichten op groen om beperkt te kunnen zingen. Voorlopig hebben we gekozen om met ingang van aanstaande zondag de slotzang te kunnen meezingen. 

Heeft u zich nog niet geregistreerd, gaat u vooral naar onze website en doe dit alsnog. Zo kunt u uitgenodigd worden voor de kerkdiensten. Heeft u geen emailadres dan kunt u bellen met telefoonnummer 06-23885406 (dinsdag- tot en met vrijdagavond tussen 19.00-21.00 uur ) en vragen naar Renske Donk (hjdonk@ziggo.nl).

Samenvattend:

  • Vanaf 19 juli is tijdens alle avonddiensten de galerij beschikbaar voor jongeren onder de18. Zij hoeven zich hiervoor niet te registreren en hoeven geen afstand te houden tot elkaar
  • Vanaf 19 juli kan de slotzang in de kerk worden meegezongen
  • Vanaf 26 juli is ook de Rank weer beschikbaar om daar de ochtenddienst te volgen

​Wij zien uit naar de ontmoeting met elkaar.

Gebruiksplannen
Er is ook twee nieuwe Gebruiksplannen, één voor de kerk, één voor de Rank: