In het pinksterweekend, 18 t/m 21 mei, organiseert de stichting Opwekking de pinksterconferentie in Biddinghuizen. Heb je al eens gehoord van Opwekking en ben je benieuwd? Ga eens mee en ervaar hoe het is om met zoveel christenen God te loven! Lijkt het je wat massaal en wil je graag ook wat rustmomenten? Dan is het kamperen extra prettig, omdat je een eigen uitvalsbasis hebt. We staan weer op de camping met een groep uit Giessenburg. Iedereen kampeert zelf met eigen tent, camper of caravan, maar we staan naast elkaar op een camping. Dus als je wilt, zoeken we elkaar regelmatig op voor een kopje koffie, een goed gesprek of bezoeken we samen een programmadeel.

Geef je nu op
Hoe ga je mee? Je meldt jezelf aan bij de stichting Opwekking via www.opwekking.nl. DOE DIT ZO SNEL MOGELIJK. Hoe eerder ieder groepslid zich aanmeldt, hoe gunstiger de veldindeling van de hele groep. Daarnaast loopt de prijs langzaam op. Spoor ook anderen aan om tijdig op te geven. Twijfel je over de hoeveelheid eenheden (bijvoorbeeld tenten), geef dan het hoogste aantal op dat je in gedachten hebt, de prijs blijft hetzelfde. Heb je een groot kampeermiddel, geef dan een extra eenheid op om voldoende ruimte te krijgen. Ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je aangeven dat je kampeert onder toezicht van Hubert en Miranda Schippers.

Bij de groep van Giessenburg
Wil je meegaan met de groep van onze gemeente? Meld je dan ook aan bij Hubert & Miranda Schippers (tel. 06-18121640, e-mail henmschippers@hotmail.com) Stuur daarbij een kopie van de bevestiging van aanmelding bij Opwekking, je e-mailadres en mobiele telefoonnummer.

We kijken er naar uit!