Als iémand over een rijke fantasie beschikte, dan was het wel Jules Verne, de schrijver van het boek “Reis om de wereld in 80 dagen” (en vele andere titels, zeer lezenswaardig!).

Let op: nu een vraag: Denkt u dat het mogelijk is om in drie avonden door de hele Bijbel heen te reizen? Nou nou, hoor ik u denken. Wordt het dan niet een heel vluchtige reis waarop je wel van alles meekrijgt, maar niets ‘opslaat’? Toch, in het najaar van 2018 gaan we dat wel proberen. En, het thema leent zich er ook goed voor, namelijk: De heilige Geest als Gods krachtige aanwezigheid. Al in het 2e vers van de Bijbel komen we Gods Geest tegen, zwevend over het water. En door het hele OT heen zien we de werking van de heilige Geest. Daarover zal het de eerste avond gaan.

Tijdens de 2e en 3e avond zal het gaan om de heilige Geest in het nieuwe Testament en willen we de bezien hoe de heilige Geest heel persoonlijk met ons mee reist.
1e avond: 18 oktober in de Rank,
2e avond 15 november in de Oude School,
3e avond 29 november in de Stigt.

Aanvang steeds om 20:00 uur. Leiding: Metta Wierenga, docent NT bij het Evangelisch College. Reist u mee? Welkom aan boord…