Op vrijdag 19 oktober is er weer een gloednieuwe KinderBijbelDag in de “Maranatha”-kerk in Giessenburg.
Leuk voor de jongere en de oudere kinderen! Voor groep 3 t/m 8 is het programma van 10.15u.- 17.30u. Voor de kleuters begint het programma om 12.00u. En dan beginnen we met eten. We gaan onze eigen musical “David en Goliath” instuderen en opvoeren voor echt publiek onder leiding van echte acteurs, zangers en dansers!! Zit je op de basisschool: Geef je op!

Na de zomervakantie krijg je een uitnodiging, daaraan zit een antwoordstrook en die mag je bij onderstaande personen inleveren. Je mag hen ook bellen of mailen. Er is plaats voor 120 kinderen, dus als je mee wil doen: vol = vol!! ’s Middags is iedereen van harte welkom! Je ouders, verzorgers, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, enz. enz. zijn dan van harte welkom.
De musical begint om 16.00u tot 17.30u. Dit wordt een bijzonder, leuke en flitsende dag. Overal wordt voor gezorgd, je hoeft niks mee te brengen. Als je vragen hebt, bel dan naar: Liesbeth IJzerman (652094), Tine Rietveld (795069) of Anja Vink (651243). Tot dan!