Beste allemaal,

Hierbij weer een verslag van de dag, waaruit jullie eventueel gebedspunten kunnen halen.
De meiden zijn de dag begonnen met een dansje en de jongens met een goede pot voetbal.
Na het ontbijt en de corvee hebben Andries en Erica een bijbelstudie gegeven. Hierbij hebben zij de kinderen aan het denken gezet over hoe zij het “zout en licht” kunnen zijn, om zo “smaak en kleur” aan hun omgeving te geven. Daarbij hebben de kinderen zich concrete dingen voorgenomen. Sommigen dachten hierbij heel moeilijk, terwijl ze allang een zegen voor hun omgeving zijn. Het is bijvoorbeeld supermooi om te zien hoe de kinderen zorgen voor hun vrienden en broertjes/zusjes.

Vanmiddag hebben we in de zon genoten van een zeskamp. De opblaas rodelbaan was hierbij de favoriet. En anders de zon wel!

In de avond hadden we de boys-avond en de girls-avond. Met de mannen hebben we eerst nagedacht over ons zelfbeeld. We kunnen dat in stand houden door te proberen heel populair te worden of te presteren. Dit zorgt alleen wel voor veel stress en het kan mislukken. We hopen dat het de kinderen rust geeft dat er een God is die hen heeft gemaakt en kan waarderen om wie ze zijn. Hopelijk neemt dat een stukje weg van de druk die er (tegenwoordig) op hen ligt om aan allerlei dingen mee te doen of te voldoen. Vervolgens hebben we een lekker actief bosspel gespeeld.
De dames zijn met hun uiterlijk bezig geweest. Zij hebben nagedacht en gesproken over de rol die uiterlijk in het leven speelt / kan spelen. We hopen dat dit helpt om hier een gezonde weg in
  te vinden. De weg naar hun bed hebben ze inmiddels in ieder geval gevonden 😊

Tot morgen!

 
Team Bladel