* We zijn dankbaar dat het weer mogelijk is om samen te komen.

Daarom nodigen we iedereen van harte uit om op dinsdag- of donderdagmorgen naar De Rank te komen en, na een eigen voorbereiding thuis, de Bijbelgedeelten met ons en met behulp van de gespreksvragen uit het boekje

De Mensenzoon, Die dient – Ds. M. Maas,  te bespreken en te bestuderen. (Bijbelstudies uit het Evangelie naar Markus.)

Samenvatting van het boek:

Het Markusevangelie is kort en krachtig, maar daarmee niet minder veelzeggend. In zestien hoofdstukken vertelt Markus over het leven van de Heere Jezus op aarde. Hij kwam om te dienen en Zijn leven te geven als losprijs voor velen. In De Mensenzoon, Die dient brengt ds. M. Maas de boodschap herkenbaar en troostrijk dichtbij. In De Mensenzoon, Die dient brengt ds. M. Maas de boodschap herkenbaar en troostrijk dichtbij en trekt hij actuele en verrassende lijnen naar deze tijd.

* Startmorgen: donderdag 16 september

Ds. Holtslag is deze morgen bij ons te gast en zal de inleiding over het Bijbelboek Markus voor ons verzorgen. Anders dan andere jaren bespreken we tijdens de Startmorgen ook de eerste studie! Het is daarom gewenst om deze studie thuis alvast voor te bereiden.

* Het is nog steeds nodig om je vooraf op te geven, in verband met de geldende maatregelen. Dit kan via tel. nr. 0184-659057 of via e-mail: frida.bogerd@gmail.com  Maar…laat dit je niet weerhouden om te komen!

* Tussen 09.00 en 09.15 uur verwelkomen wij u en jou met koffie en thee. Tijdens dit inloopkwartiertje kunnen er kaarten geschreven worden. We streven ernaar om de ochtenden rond 11.20 uur af te sluiten.

Een hartelijke groet van de stuurgroepleden:

Frida Bogerd, Julia den Hollander, Dianne de Looff, Marrie den Uil, Adrie Vlok, Tineke Vollmüller en Geertje Overduin