Avond van Gebed | Open Doors – Bid en fiets! Dit jaar geen hele nacht, maar een avond van gebed voor jong en oud, met een sportief tintje.

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een avond of nacht van gebed op diverse locaties in Nederland. Jummai uit Nigeria na een aanval op haar dorp: “Elke avond zijn we bang dat we ’s nachts weer worden aangevallen. ’s Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor Zijn bescherming.” Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bid je, bidt u mee voor uw broers en zusters zoals Jummai? Deze avond staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azië.

Kom op vrijdag 1 juni naar deze avond van gebed voor de vervolgde kerk, die om 19.00 uur start in zaal 1 van de Rank . Neem je/uw fiets mee, want dit jaar gaan we op bezoek bij christenen uit Nieuwpoort. We fietsen naar hen toe om daar samen te bidden en stil te staan bij christenvervolging door verhalen te horen van vervolgde broeders en zusters, waarna de Nieuwpoorters met ons meefietsen om dan samen in Giessenburg verder te bidden. Rond 22.15 uur ronden we af. Fiets en bid gerust mee!

Neem voor vragen contact op met: Gerwold Verspui 0184-653802 / genjverspui@outlook.com. Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht. Graag tot dan en vergeet je fiets niet!