Op mijn “plank” liggen prachtige opnames van activiteiten van onze kerkelijke gemeente vanaf 2011. Met foto en film mocht ik verslag doen van o.a. openingen winterwerk, rommelmarkten, talentenveilingen, kerstfeesten, enz.

Als u “klikt”, dan verschijnen de opnames vanzelf op uw computer. Rechts onderin vindt u enkele knoppen. Met het wieltje kunt u (meestal) kiezen voor 1080p. Kies hier altijd het hoogste getal. Ook kunt u hier de film groter / beeldvullend maken. Vergeet niet om het geluid aan te zetten !! Ik wens u enkele fijne uurtjes toe.
Een hartelijke groet van Jan Hakkesteegt / Joop van Ellende.

2011
We beginnen met de gemeentedag op 24 september 2011: de opening van het winterwerk. Naast de bijeenkomst in de kerk waren er activiteiten voor de jeugd, voor de jongeren, de ouderen, een fietstocht en later een kampvuur bij boer Piet. Tussendoor was er de gezellige maaltijd in de hal van Plein. Klik hier.

Dit jaar was er in oktober 2011 een rommelmarkt in en om de gebouwen van de Gereformeerde Kerk. Het aanbod van spullen was weer enorm. Het weer was wat minder, maar de sfeer zat er goed in. Klik hier

Op 28 oktober 2011 namen we afscheid van Maaike van Bruggen als beheerster van de (oude) Rank. Na 30 jaar trouwe dienst was het tijd om het stokje van beheerder over te dragen. Een feestelijke avond was haar deel.
Naast toespraken en cadeau’s kreeg ze een op maat geschreven lied – haar toegezongen door een uniek gegenheidskoor. Klik hier.

In de Kerk werd een kerstpraise met en voor de kinderen gehouden.
De opnames zijn van 17 december 2011. Klik hier.

2012
Het winterseizoen wordt geopend met een gemeentedag op 29 september 2012. Naast een opening in de kerk zijn er weer diverse sportieve activiteiten voor jong en oud, de populaire fietstocht, het reisje voor de ouderen, de maaltijd bij Pleun en -opnieuw- een kampvuur bij boer Piet.
Klik hier.

De Kerstviering van de zondagschool is dit jaar ook vastgelegd met beelden. Wat waren onze jongeren nog heerlijk klein. Kijk en geniet. Klik hier

2013
Op 15 juni van dit jaar houden we opnieuw een grote Rommelmarkt in en om de Gereformeerde Kerk. De sfeer is buitengewoon goed en de opbrengst is prima. Een hoogtepunt voor veel gemeenteleden. Hier is al een jaar naar toe gewerkt (sorteren, ophalen, voorbereiden). Gelukkig zijn er erg veel vrijwilligers om deze dag weer tot een groot succes te maken. Beleef het mee en klik hier.

In de zomerweken is er o.a. het kamp naar Bladel. Veel jongeren gaan 80 km op pad met de fiets om een fantastische week met elkaar te beleven. Dit zijn echt onvergetelijke dagen voor iedereen. De beelden zeggen genoeg. Hulde aan de leiding !! Kijk mee en geniet van de fotoserie met geluid. Klik hier

De opening van het winterwerkseizoen is in september van 2013. De fietsers gaan via Heukelum, de ouderen bezoeken Het Voorhuis. Er zijn veel activiteiten voor jong en oud. Creatief en sportief, voor ieder wat en natuurlijk de afsluiting in de grote hal van Pleun. Klik hier

Dit jaar hebben we ook beelden van het Startweekend met de jeugd op 4-5-6 oktober 2013. Veel tijd voor ontmoeting, spel en Bijbelstudie. Klik hier

2014
We beginnen het winterwerkseizoen met een fijne startdag in september.
Gelukkig zijn de weersomstandigheden prima, maar dat betekent niet dat iedereen droog blijft…. Kijk naar alle leuke activiteiten en sluit met ons af in de hal van Pleun met o.a. lekker eten en One Man Audience. Klik hier

Het is weer de tijd voor een aflevering van de Talentenveiling. Locatie: De Til. Wie koopt de wiskundelessen ? Let ook op Marijn: die biedt serieus geld en houdt vol !! Klik hier.

2015
Tijdens een feestweek houden we met de kerken van Giessenburg een tentdienst voor alle geĆÆnteresseerden. Datum: 26 april. Met medewerking van Corjan Matsinger en de band “O.M.A.” Klik hier.

We houden nog een keer een geweldige rommelmarkt rond de Gereformeerde kerk op 20 juni 2015. Er is een grote aanloop van publiek, want er zijn bijzondere dingen te koop. Hou vooral verkoper Henk in de gaten….. Klik hier

De wintertijd beginnen we traditiegetrouw met de startdag opening winterwerk op een zaterdag in september. Hierbij een korte impressie gemaakt door Gijs v.V.. Klik hier

2016
Januari 2016. Op het kerkelijk erf wordt druk gebouwd aan de nieuwe Rank. Vlieg met onze drone mee door het Centrum in aanbouw. En let vooral op al die hardwerkende vrijwilligers !! Klik hier

September 2016. Als vanouds houden we de opening van het winterwerk op een zaterdag. De ouderen bezoeken de Biesbosch en op het veld zijn de Highland Games- compleet met Schotse rokken. En nog veel meer.
Klik hier.

2017
Op 17 juni 2017 houden we voor het eerst onze Rommelmarkt in en om de nieuwe Rank. Wie is de Big Boss en waar is de pop-up kledingwinkel ? Beleef het mee en klik hier op.

Na de zomervakantie gaan we aandacht besteden aan de opening van het winterwerk. Op een zonovergoten dag wordt er gefietst, gehand-letterd; gesport door jong en oud. De ouderen gaan naar de randweerkazerne te Noordeloos. Beleef het en klik hier.

2018
Een echte Talentenveiling wordt weer gehouden in De Til. Maarten en Gijs zorgen voor een gezellige avond en een torenhoge opbrengst. Hoe ze dat doen ? Klik hier. O,ja. Er was ook een bijzondere racefiets in de aanbieding……

We beginnen het winterseizoen met de Opening Winterwerk op 22 september. De fietstocht was geschikter voor waterfietsen, maar dat kwam door het weer. De ouderen bezochten ons eigen Giessenburgse museum en we aten voor het eerst op het schoolplein en sloten de dag af met een heuse Sing-Inn . Voor het eerst is er ook een jong-en-oud meeting na de zondagse kerkdienst. Kijk en klik hier.

2019
De tweejaarlijkse Rommelmarkt wordt gehouden op 15 juni. Natuurlijk in en om De Rank. Er is ongelofelijk veel materiaal om te verkopen; de stemming bij de verkopers zit er goed in, maar wordt het op tijd droog ??
Geniet mee en klik hier.

Dan hebben we in 2019 natuurlijk ook een Opening Winterwerk op zaterdag 21 en zondag 22 september. Er zijn veel activiteiten rondom het schoolplein en ook zondagmorgen gaan jong en ouderen samen aan de slag.
Klik hier.

2020
Een jaar met veel Corona- beperkingen. Veel grote activiteiten konden niet doorgaan. Gelukkig was er wel een alternatief voor de opening winterwerk met hele mooie activiteiten voor jong en oud. Klik hier.


Dat was het voor deze keer. Mijn filmvoorraad is op. Ik hoop dat u ervan genoten hebt. Groet van Jan Hakkesteegt.