Eerste actie World Servants – Actie tuinmest
Inmiddels hebben zich al 23 jongeren aangemeld om de handen uit de mouwen te steken in Zambia in de zomer van 2019. Een geweldig aantal! Binnenkort zullen we ons aan u presenteren, daarover binnenkort meer.
Op zaterdag 24 maart vind onze allereerste actie plaats. Een actie waar een luchtje aan zit….. we gaan namelijk tuinmest verkopen! Nu klinkt dat misschien erg vies, maar niets is minder waar. Het is gedroogde koemest, vrijwel geurloos en gelukkig zit er een verpakking omheen ;). De ideale bemester en bodemverbeteraar voor uw tuin en de natuurlijke vervangen van kunstmest. Met deze gedroogde koemest brengt u uw tuin weer tot bloei én helpt u ons om te bouwen aan verandering!
De mest wordt geleverd in zakken van 20 liter. Eén zak kost € 10,-.
We zullen de mest huis aan huis verkopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat u de plank niet misslaat, bestel uw mest dan nu alvast op één van de volgende manieren:

1) Middels het inschrijfformulier dat in de hal van de kerk ligt;
2) Via www.geef.ws/tuinmest

Indien u via één van deze kanalen besteld bezorgen wij de mest op 24 maart bij u thuis!

Nog wat achtergrond info over de mest:
De gedroogde koemest bevat een hoog percentage organische stof en maakt de bodem daardoor vruchtbaar en makkelijker bewerkbaar. Ook wordt de grond minder gevoelig voor droogte. Gedroogde koemest verbeterd de micro-organisme in de bodem, de bodemstructuur verbeterd en de planten krijgen extra voeding. U kunt de gedroogde koemest ook mengen met oude potgrond, zo heeft u weer nieuwe potgrond voor een volgend seizoen. Door de losse en fijne structuur is de mest tevens ideaal om over het gazon te strooien.

Heeft u 24 maart tijd en zin om ons ( een paar uurtjes) te helpen, heel graag! U kunt zich aanmelden via: wsgiessenburg@hotmail.com