IK BEN ER VOOR JOU!
Inmiddels zijn we in week 6 van de lijdenstijd. Er is aandacht voor het thema “De hongerigen voeden”. Dat kan een zorg zijn voor dichtbij. We kennen het werk van de Voedselbank en dragen daaraan wekelijks bij met hulp. Het kan ook goed zijn om mensen direct om ons heen eens uit te nodigen of aan hen te denken voor wie we eten kunnen klaarmaken. De credo-leden hebben met de actie van het Credo4-uurtje diverse gemeenteleden heerlijk verrast. Het geld wat hiervoor is opgehaald wordt overgemaakt naar de organisatie Tearfund. Tear strijdt tegen armoede en springt in bij noodhulp in samenwerking met kerken.

KLEDINGINZAMELACTIE
De Rank begint zich flink te vullen met aangeleverde kleding. Tot en met 29 maart loopt deze inzamelingsactie voor het Leger des Heils en gevangenen (denk o.a. aan t-shirts (lange/korte mouw) trui, broek lang/kort, schoenen en jassen). Eventueel kan de kleding voor de gevangene en het Leger des Heils apart worden gehouden door op de zakken/dozen aan te geven waarvoor het bestemd is. Dat scheelt tijd in sorteren en uitzoeken.
De kleding kan tot en met 29 maart worden ingeleverd op Lijnbaan 17 (diaken E. Donk). Als u belt naar 06-34573542 kunnen we ook op afspraak kleding ophalen. 
Van harte aanbevolen en bij voorbaat dank.