Hallo! De feestdagen staan voor de deur, en Kerst is natuurlijk het feest van delen, licht, blijdschap, samen zijn, vieren, lekker eten en drinken, kortom… genieten!  

Wij doen mee aan een project van de jeugddiaconie waarvan we 50,- hebben gekregen waarmee we de komende weken mogen werken, handelen en geld verdienen, om de mensen die het minder goed hebben dan wij, te verrassen met een mooie attentie. Ons specifieke project is in Zambia, waar een schooltje staat met kinderen die onwijs graag goed les willen krijgen. Schriften, pennen etc, kunnen we met de winst maken aanschaffen. Ook hoopt de school de muzieklessen uit te breiden. Maar muziekles geven zonder instrument is natuurlijk onmogelijk. We hopen een mooi bedrag bij elkaar te krijgen, zodat we naast de pennen en schriften, ook een mooi instrument kunnen aanschaffen.  

Yehudi hoopt in het eerste kwartaal van 2022 naar Zambia te gaan, en zal het aangeschafte dan meenemen.  

Met dit in ons hoofd doen we mee aan dit project. We gaan hiervoor heerlijke nootjes branden. 
Dit wordt een Macadamia-mix, daar zitten de volgende noten in: cashewnoten, macadamias, amandelen (bruin en wit), hazelnoten-wit en pecannoten.

Loopt het water u al in de mond en wilt u ook genieten van deze heerlijke nootjes? En tegelijkertijd uw steentje bijdragen?
App dan uw naam, adres en bestelling naar 06-12395801 of mail naar Maartjetrouwborst06@gmail.com.

We verkopen in principe per minimaal 250 gram, of een veelvoud hiervan 500, 750, 1000.
250 gram heerlijke nootjes kost slechts €5,00.
500 gram kost €10,00 etc.  

Bedankt voor uw bijdrage aan deze actie! We wensen u fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar! 

Vriendelijke groeten,

Jelmer Bos, Maartje Trouwborst en Yehudi Klijn