Op zaterdag 1 september wordt in Giessenburg weer de sponsorwandeling van Women to Women
georganiseerd. De opbrengst is dit jaar bestemd voor christenen in Pakistan. Pakistan heeft als enige land ter wereld de maximumscore voor geweld tegen christenen; ontvoeringen, mishandeling, gedwongen huwelijken en aanvallen op kerken komen er het meest voor. We willen de christenen daar bemoedigen maar ook praktisch helpen met onder meer voorlichting op het gebied van gezondheid, noodpakketten met voedsel/medicijnen en cursussen lezen en schrijven.

Vanaf 9.00 uur wordt u/jij ontvangen in ‘De Rank’(Dorpsstraat 57 Giessenburg) met koffie en thee. Om 9.15 uur hebben we een gezamenlijke opening en aansluitend start de wandeling. Daarna gaan we wandelen door een prachtig stukje van de Alblasserwaard. Langs het pittoreske riviertje de Giessen, over bruggetjes, langs molens en weilanden vol koeien. Langs de route zijn er enkele stops om iets te nuttigen en met elkaar te praten of te bidden voor de vervolgde christenvrouwen. De route is ca. 10 kilometer. Een echte uitdaging! Bij terugkomst staat er rond 12.00 uur een welverdiende high-tea voor u en jou klaar. Na aanmelding ontvang je als deelnemer een sponsorkaart waarmee je geld kunt ophalen. Naast het sponsoren voor de wandeling vragen we van iedere deelnemer €15,- inschrijfgeld. Hiervoor krijg je een mooie georganiseerde wandeling, heerlijke versnaperingen onderweg en een high-tea na afloop. Mede dankzij verschillende sponsoren zal ook een groot gedeelte van dit bedrag direct bestemd zijn voor de vervolgde christenvrouwen en hun gezinnen in Pakistan.

Helpt u en jij mee deze bijzondere hulpvragen te beantwoorden door met ons mee te lopen? Meldt u/je dan aan door te mailen naar wtw.giessenburg@gmail.com of bel naar 0184-616300.
We hopen u en jou als enthousiaste wandelaar te zien op 1 september!

Een hartelijke groet namens de
werkgroep Giessenburg/Hardinxveld-Giessendam.

  • Annemarie de Kuiper
  • Eline Boer
  • Marieke in ‘t Veld
  • Dinella Visser
  • Gerlinde Hendriksen
  • Josette Kemkes
  • Annelies Klop