Waar is jouw focus op gericht?

Het IZB-Focustraject is een leerproces, waarbij we twee belangrijke bewegingen beogen: een beweging naar binnen (naar het hart van de gemeente en naar ons eigen hart) en een beweging naar buiten.

Als Hervormde Gemeente Giessenburg zijn we sinds heden van start met het IZB-Focustraject!

Het Focustraject-team nodigt jou persoonlijk van harte uit voor een concrete kennismaking met het Focustraject. 

Als team hebben we onze eerste bijeenkomst (6-9) met onze IZB Focusbegeleidster gehad om de puntjes op de ï te zetten. Wij zijn daardoor geïnspireerd en enthousiast geraakt.

Dit willen we graag met jou als leidinggevende van club, toerusting, kring, jeugd, zondagschool, catechese e.a. vormen van samenkomstgroepen delen. Samen met de IZB Focusbegeleidster die deze avond zal leiden.

We begrijpen dat het kort dag is! Maar vragen je of je dinsdag 21-09 van 19:30 tot 21:30 aanwezig wilt zijn op de ‘Kennismaking Focustraject’ in de Rank. 

Deze avond is speciaal voor jou die een functie heeft binnen de gemeente.

Het bied je inzicht in wat het Focustraject voor de gemeente inhoud en hoe we dit praktisch vorm gaan geven op activiteitniveau. Daarnaast gaan we aan de slag met hoe we komen tot een geloofsgesprek van hart tot hart.

Na deze avond heb je tools in handen om een ‘Focus geloofsgesprek’ van hart tot hart te voeren en te leiden. Je krijgt voldoende gereedschap om een gevuld programma te hebben voor jouw activiteit.

Daarnaast krijg je deze avond het Focus Werkboek voor Blok 0 uitgereikt, zodat jij alvast kunt lezen en verdiepen in waar we vanaf het gemeenteweekend mee aan de slag gaan.

Vanuit het Focustraject-team hopen we op je komst. Weet je welkom!

Mocht je twijfelen kun je altijd contact opnemen met degene die je heeft uitgenodigd of met ondergetekende.

Hartelijke groet,

Rianne Buijserd (stagiaire, deeltijd student theologie aan de CHE)

riannebuijserd@gmail.com

Download als PDF