Kamp Bladel 2020

Voor wie? Jongeren van 11, 12, 13 of 14 jaar (groep 7 en 8 en 1e en 2e klas)
Waarheen? Hoeve ten Vorsel in Bladel
Wanneer? 25 juli – 1 augustus 2020
Hoe? Met de fiets 🙂 
Wat gaan we doen? Spannende bosspellen, boeiende Bijbelstudies, een bonte avond en nog veel meer!
Opgeven? Vanaf december 2019 via het aanmeldingsformulier (leestafel kerktoren)
Vragen? Stuur dan even een mailtje naar Arjen de Hoop: arjendehoop@live.nl of bel 06-11039762

Kamp Bladel 2019

Van 20 juli t/m 27 juli verblijven we met 58 jongeren en 12 leiding in Bladel. Het thema van deze week is ‘Landen’. We reizen deze week van Hawaï via VS en Oostenrijk naar Egypte om uiteindelijk ook Nederland aan te doen. Het belooft een avontuurlijke week te worden!

Ons Bijbelstudiethema is ‘Christen zijn in 2019’. Wie zijn we? Wat laten we aan anderen zien van onszelf? Hoe maken we echt contact met anderen? Wat is belangrijk in ons leven en besteden we daar ook (veel) tijd aan? Is de Bijbel nog wel relevant in 2019? Hoe zorg je in 2019 voor een persoonlijke relatie met God?

Net als vorig jaar kunt u via een gebedsmail op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten en gebedspunten op kamp Bladel.

Wilt u dit jaar ook met ons meeleven en bidden? Stuur dan een mailtje naar: kampbladel@gmail.com

 

Groetjes de leiding,

Andries, Arjen, Eline, Erica, Gerard, Joyce, Laura, Maartje, Marjanne, Micha, Mirco en Onno

Terugblik kamp Bladel 2018

Met als thema stripfiguren en identiteit, hebben we weer een hele mooie week gehad met elkaar. 

 

Terugblik kamp Bladel 2017

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd kamp! Ons thema was: ‘de Bergrede’ en ‘Beestenbende’. Wij hebben deze week ons verdiept in de wijze lessen die Jezus gaf in de Bergrede. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een heleboel activiteiten gedaan waarin de dieren waren verwerkt. We hebben dierencluedo, dierenstratego, en een dierengeluidenbosspel gedaan. Daarnaast hebben we een boys/girls avond, competitiespel, zeskamp, survival, workshopmiddag en een bonte avond gehad. Een kleine impressie hieronder:

Bladel 2017

Aanstaande zaterdag 15 juli gaan we weer met 62 jongeren en 11 leiding naar Bladel. We hopen van 15 t/m 22 juli weer een mooi kamp met elkaar te beleven.

Het thema van deze week is Beestenbende. Naast de bere-gezelligheid gaan we ook weer heel veel leuke activiteiten doen zoals spellen, sporten en zwemmen. Ook zullen we met het geloof bezig zijn; nadenken over Bijbelverhalen, samen bidden en zingen. Het thema van de Bijbelstudies dit jaar is de Bergrede. Op een berg, met uitzicht over het Meer van Galilea, sprak Jezus over het Koninkrijk van God. Het is de beroemdste speech aller tijden! Jezus legde praktische dingen op een hele nieuwe manier uit. Hij geeft hierin tips voor het leven met anderen en God. Wij zullen deze week naar verschillende delen van deze speech kijken en met elkaar erover discussiëren.

In Rusland zijn er miljoenen mensen die niets weten over Jezus, die het evangelie nog nooit gehoord hebben. Wij willen Russische Christenen helpen om aan deze mensen het evangelie te vertellen. De organisatie Friedensstimme helpt evangelisten in Rusland om het evangelie daar te verspreiden. Door de Bijbel te lezen kunnen mensen in Rusland dus in aanraking komen met het Christendom. Daarom zorgt Friedensstimme ervoor dat de evangelisten Russische Bijbels kunnen uitdelen aan de ongelovigen daar. Ook delen ze Russische Kinderbijbels uit, zodat ook kinderen tot geloof kunnen komen. Tijdens het kamp willen wij geld inzamelen voor Friedensstimme. Voor iedere €2,- kan er een Russische Kinderbijbel aangeschaft worden die door een evangelist uitgedeeld kan worden in Rusland. Zo kunnen er dus kinderen tot geloof komen! Het geld dat we tijdens de week ophalen met o.a. een collecte gaat naar de aankoop van Kinderbijbels voor Friedensstimme.

 

Wij kunnen niet wachten tot de week gaat beginnen!

 

Andries, Arjen, Erica, Gerard, Joop, Joyce, Laura, Maartje, Marjanne, Mirco, Onno

 

_______________________________________________________________________________________________________

 


Bladel 2016

Afgelopen 16 t/m 23 juli hebben we weer met 54 jongeren en 12 leiding een spetterende kampweek beleefd. Zoals ieder jaar zijn we er weer op de fiets naar Bladel toe gegaan.

Het Bijbelstudiethema van dit jaar was ‘Gelijkenissen’. We hebben het onder andere gehad over de gelijkenis van de Barmhartige Samaritaan, de Zaaier, de Wijze en Dwaze meisjes met de Olielampen, de rijke man en de arme Lazarus, de Dagloners in de Wijngaard en de Verloren Zoon.

We zijn ook lekker actief geweest deze week. Onder andere met bosspellen, competitiespellen, een zeskamp, een boys/girls avond, spel in het dorp Bladel, zwemmen in een zwembad en bij een recreatieplas, kampvuur en nachtwandeling en een bonte avond.

Op zaterdag 22 oktober vindt de reünie plaats. Alle jongeren krijgen hiervoor een aparte uitnodiging.

We willen iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan dit fantastische kamp!

Joop, Leon, Joyce, Gerard, Andries, Gijsbert en Willemieke,
Leonie, Mirco, Maartje, Arjen en Marjanne

SAMSUNG CAMERA PICTURES


Bladel 2015

In de week van 18 t/m 25 juli 2015 hebben wij weer een fantastische week beleefd met elkaar! Ons thema was: ‘Be the hero’. Wij hebben deze week ons verdiept in de bekende en minder bekende helden uit de Bijbel. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een heleboel activiteiten gedaan, zoals bosspellen, boys/girls avond, competitiespel, zeskamp, survival, nachtspel, middag bij een recreatieplas, workshopmiddag en een bonte avond.

Een kleine impressie:

Groepsfoto

RecreatieplasLogoverkleind