Goedenacht allemaal,

Met de nachtrust is het bij de meesten van ons goed gekomen. We konden dus fris en fruitig naar de kerk. Gelukkig was er dit keer een dominee die er rekening mee hield dat 90% van zijn publiek onder de 15 jaar was. Hij betrok de kinderen er op een leuke manier bij.

Na anderhalf uur keurig stil te hebben gezeten, hebben we de kinderen flink in beweging gezet. Aan fanatieke sporters geen gebrek bij het competitiespel! Dit gold ook voor het bosspel. Dat mag ook wel, want de omstandigheden waren ideaal. Droog, niet te warm en niet te koud. Blij mee!

Als jullie kinderen thuiskomen willen ze waarschijnlijk elke dag pasta pesto eten, want dat werd over het algemeen zeer gewaardeerd. Kan ook iets over de verbruikte energie zeggen 😊

Na het eten was het, zoals de meesten van jullie wel gemerkt zullen hebben, telefoontijd. Harstikke gezellig, maar voor sommigen reden om flink last van heimwee te krijgen. Voor jullie als ouders een compliment, voor ons als leiding een reden om extra lief te zijn.

Bij de kampdienst heeft Arjen het met ons gehad over de zaligsprekingen. We hebben het gehad over geluk. Als mensen zijn we eigenlijk allemaal gelukszoekers, iedereen wil gelukkig zijn. De plek waar we dit geluk vandaan willen halen verschilt. Aards geluk (geld/uiterlijk etc.) kan ons tijdelijk best blij maken, maar zal ons op de lange termijn geen complete voldoening geven. Van God mogen we dit wel verwachten, ook al is dat nog lastig zat. Hoe we ons geluk uit een relatie met God kunnen halen, daar zullen we het later deze week verder over gaan hebben.

Na in groepjes nagepraat te hebben, zijn we nog even het bos in gegaan voor een wandeling. Met gezelschap van enige teken kwamen we terug om even te lachen met de bejaardenclub. Als leiding spelen we hierbij een aantal opa’s die op ludieke wijze terugblikken op de gebeurtenissen van die dag. Een leuke en mooie dag weer.

Bedankt voor jullie gebed en medeleven & tot morgen!
Team Bladel