Goedemorgen allemaal,
Hierbij de laatste gebedsmail/nieuwsbrief vanuit Bladel.
Donderdagochtend hebben Maartje en Onno hun bijbelstudie gegeven.
Hierin ging het over de bizarre opdrachten die Jezus in de Bergrede geeft: “Houd van je vijanden”, “Verzet je niet” en “Bid voor hen die je vervolgen”. Bijzonder moeilijke opdrachten om in de praktijk te brengen, maar supermooi als het wel lukt.
’s Middags zijn we naar de Venne geweest. Een klein meertje waar we een survival hebben gedaan. In de avond gingen we daar opnieuw heen, dit keer om een kampvuur te maken en het daarbij gezellig te hebben. Aan het eind van de avond hebben we vanaf daar een spannende spooktocht gelopen. Alle kinderen die besloten dat zij hieraan deel wilden nemen, hebben deze barre tocht met succes afgerond.
Vanmorgen hebben Laura en Joyce het met ons gehad over bidden. Zij hebben het “Onze Vader” toegelicht en ons tips gegeven voor bij het bidden.
We kunnen bidden met onze hand:
Duim: Danken voor wie God is en alles wat goed is (gegaan).
Wijsvinger: Danken voor dingen om je heen waar je naar kunt wijzen.
Middelvinger: Bidden voor dingen die niet goed gaan.
Ringvinger: Bidden en danken voor mensen van wie je houdt.
Pink: Gods hulp vragen omdat hij zoveel groter en wijzer is dan wij.
Inmiddels staan we op het punt om te beginnen met de workshops.
De kinderen hebben zich in kunnen schrijven voor verschillende onderdelen, waaronder fotografie, koken, creatief, bootcamp, vechtsport etc. Het weer is meer dan perfect dus we verwachten een gezellige middag.
Vanavond hebben we een Bonte avond. Deze bestaat uit toneelstukjes en een minidisco waar we eventjes heerlijk onszelf kunnen zijn eeeeuuhh gek kunnen doen ­čÖé
We willen jullie vragen om te bidden voor een goede sfeer de laatste dag. Het zou super zijn als alle kinderen met een goed gevoel deze mooie week af kunnen sluiten. Verder zijn we bijzonder dankbaar voor alle hulp van de gemeente (bij de fietstocht, spooktocht, workshops en natuurlijk jullie medeleven en gebed).
Wij gaan er nog even een mooie tijd van maken met al die leukerds hier.
Geniet nu het nog kan van de rust thuis en van het lekkere weer!
Dankbare groetjes,
Team Bladel