Beste geïnteresseerden,

Vandaag zijn we tot de pijnlijke conclusie gekomen dat het kamp over de helft is…
Daarom hebben we er maar weer een lekker dagje van gemaakt:

Vanochtend heeft Mirco het tijdens zijn bijbelstudie gehad over de motivatie om te geloven / met God te leven. Een motivatie die niet werkt is om er zelf een beter leven door te krijgen. Er zijn talloze voorbeelden van mensen die een goed leven met God leidde, die ondanks dat toch een zeer zwaar leven hadden. Tegenslag is dus niet te koppelen aan onze manier van geloven / leven.
Als het je leven dan niet makkelijker maakt, waarom zou je dan met/voor God willen leven? Als we kijken wat Jezus voor ons heeft gedaan en naar wat God belooft voor ons te gaan doen, willen we vaak uit dankbaarheid voor Hem en daarmee voor onze medemensen leven.

Aan het eind van de bijbelstudie was de temperatuur al flink opgelopen. Ondanks dat hebben we toch een flinke pot gevoetbald. De leiding weet het vooralsnog ogenschijnlijk makkelijk te winnen van de kinderen 😊. Het veld schijnt nu nog nat te zijn van het zweet…

’s Middags is ook het andere veld nat geworden, door een buikschuifbaan die we daar hadden aangelegd. Eigenlijk zouden we naar het meer gaan, maar met het oog op de weersvoorspelling (regen met eventueel onweer) hebben we besloten om er bij het kampgebouw een relaxed dagje van te maken. Dit resulteerde in nog maar een grote pot voetbal en 2 bosspellen (levend stratego & dierengeluidenspel).

We merken dat de onderlinge irritaties wat toenemen. De kinderen zitten natuurlijk aardig op elkaars lip en met de toenemende vermoeidheid is dat soms best lastig voor ze. We hopen en bidden dat de sfeer goed blijft, zodat alle kinderen de week in een goede sfeer af kunnen sluiten.

Tot morgen! (dan zal de mail wat later verschijnen, want er staat een spooktocht op het programma)

 
Team Bladel