De zomervakantie is alweer bijna voorbij en 1 september nadert nu al snel. Nog een laatste keer willen we via de nieuwsbrief de sponsorwandeling van Open Doors onder uw en jouw aandacht brengen. De opbrengst is dit jaar bestemd voor christenen in Pakistan. Pakistan heeft als enige land ter wereld de maximumscore voor geweld tegen christenen; ontvoeringen, mishandeling, gedwongen huwelijken en aanvallen op kerken komen er het meest voor. Vanuit Open Doors is er een Hartenkreet gedaan. ‘Hartenkreten’ zijn bijzondere hulpvragen die ze krijgen uit landen waar christenvervolging plaatsvindt en waar de nood extra hoog is. Helpt u en jij mee deze bijzondere hulpvragen te beantwoorden door met ons mee te lopen?

Vanaf 9.00 uur wordt je ontvangen in ‘De Rank’(Dorpsstraat 57 Giessenburg) met koffie en thee. Om 9.15 uur hebben we een gezamenlijke opening en aansluitend start de wandeling. Langs de route zijn er enkele stops om iets te nuttigen en met elkaar te praten of te bidden voor de vervolgde christenvrouwen. De route is ca. 10 kilometer. Een echte uitdaging! Bij terugkomst staat er rond 12.00 uur een welverdiende high-tea voor u en jou klaar.

Naast dat je je kunt laten sponsoren voor de wandeling vragen we van iedere deelnemer €15,- inschrijfgeld. Hiervoor krijg je een mooie georganiseerde wandeling, heerlijke versnaperingen onderweg en een high-tea na afloop. Mede dankzij verschillende sponsoren zal ook een groot gedeelte van dit bedrag direct bestemd zijn voor de vervolgde christenvrouwen.

Inmiddels zijn er al heel wat enthousiaste wandelaars die zich hebben opgegeven. Gaat u en jij ook met ons mee? Meld u/je dan aan door te mailen naar wtw.giessenburg@gmail.com of bel naar 0184-616300.  Hartelijke groet namens de werkgroep Giessenburg/Hardinxveld-Giessendam,  Gerlinde, Eline, Dinelle, Marieke, Annemarie, Josette en Annelies