Het eerste actiejaar zit erop! En wat was het een mooi actiejaar: Van de verkoop van paaseitjes tot auto’s wassen en van de verkoop van tuinmest en WC papier tot het stamppotbuffet… Inmiddels staat de teller op circa € 70.000. Nog circa € 16.000 te gaan voordat wij kunnen gaan bouwen aan verandering in Zambia. Wij willen iedereen enorm bedanken voor alle hulp en steun tot nu toe. Voor meer informatie over ons project verwijzen wij naar onze website: www.geef.ws/giessenburg

In 2019 zal onze focus meer en meer gaan liggen op het project zelf en worden de leiders en deelnemers op diverse data getraind om in juli 2019 zo goed mogelijk voorbereid te vertrekken naar Zambia. Wij kijken er enorm naar uit!

Op zaterdagavond 12 januari as om 20:00 uur kunt u in de Maranathakerk te Giessenburg genieten van een benefietconcert van gospelkoor Shine te Sliedrecht olv Bastiaan van der Pijl. Het programma bestaat naast het repertoire van het koor ook uit samenzang. De entree is gratis. We houden een collecte waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan ons project. Van harte welkom!!