In de afgelopen 4 maanden hebben we in Blok 0 kunnen proeven aan het IZB Focustraject met het thema ‘Focus op Jezus’. Vanaf dit weekend starten we met Blok 1, waarin we de komende maanden nadenken over het thema ‘Jezus ontmoeten’ tijdens de Focusdiensten.

Voor Blok 1 (t/m3) is er een Focuswerkboek en een gezinsmomentenboek beschikbaar, waarin alle te behandelen thema’s van de Focusdiensten staan uitgewerkt.

Het Focuswerkboek gaat behandeld worden tijdens de Open Focus avonden en bij de Focuskringen. Wanneer je geen van deze activiteiten bezoekt, maar jij je wel wilt verdiepen in de thema’s is dit werkboek een aanrader om mee aan de slag te gaan.

Het Focus gezinsmomentenboek van Blok 1 (t/m3) sluit eveneens aan op de thema’s in de diensten en op het jeugd- en catechesewerk en is speciaal voor gezinnen om thuis aan tafel, op zondagmiddag of op vakantie met elkaar aan de slag te gaan.

Een Focus werkboek of gezinsmomentenboek kun je inkijken en afhalen bij Teus Visser (Kerkweg 2a), zolang het Boekwinkeltje nog gesloten is.