In Nederland zou geen kind in armoede moeten leven! Toch is dit voor 1 op de 9 kinderen de dagelijkse realiteit… Geen winterjas, nooit mee kunnen op schoolreisje en je buitengesloten voelen zijn maar een paar voorbeelden van waar deze kinderen mee te maken hebben. De organisatie Het Fort, onderdeel van THDV, biedt deze kinderen een veilige plek waar ze aandacht en zorg krijgen en zich kunnen ontwikkelen en wij gaan ze helpen om dat op nog meer plekken in Nederland te kunnen doen!

Met deze actie willen we jongeren (“jong”) stimuleren om iets waar ze goed in zijn en/of wat ze leuk vinden (“de talenten”) op een positieve manier in te zetten voor anderen in de gemeente (“oud”) en daarmee zoveel mogelijk geld (“de centen”) op te halen voor kinderen in armoede en Het Fort.  

Op het moment van schrijven zijn er al meer dan 90 acties ingeleverd door jongeren: van boodschappen doen, tot een diner aan huis, tot schaakles en zelfs een weekend in een vakantiehuis. Alle acties zijn te vinden op www.wijzijnhg.nl en zijn voor u beschikbaar om te kopen (door inschrijving/bieding)!